Nyheter

LUGI värvar H43-talang

LUGI fortsätter att lägga grunden inför nästa säsong och meddelar via ett pressmeddelande att niometersspelaren
Tova Alm, född -01 kommer att spela i vinrött från och med nästa säsong.

Hon beskrivs som en ung inspirerande spelare som utvecklats mycket de senaste åren. Tova kommer från grannklubben H43 som i helgen blev svenska mästarinnor för damjuniorer och Tova radade upp fina insatser och blev utsedd till mästerskapets MVP. Hon debuterade i U17 landslaget i november 2017.
– Tova spås en ljus framtid och vi tror mycket på henne. Hon är en spännande spelare som har en härlig attityd och mycket go. Det skall bli spännande att följa hennes resa, säger LUGI:s Klubbchef Patrik Bengtsson.
– Det är glädjande att en av svensk handbolls största talanger väljer att fortsätta sin utveckling i LUGI och sin hemstad Lund. Tova är en unik spelare med en vinnarskalle utöver det vanliga. Jag hoppas att kunna bidra till hennes utveckling och tror att hon trots sin unga ålder kan bidra i SHE nästa år, säger tränare Dragan Brljevic.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close