HandbollHK MalmöLUGI

Byter HK Malmö mot LUGI

LUGI HF fortsätter bygget inför nästa säsong och har idag skrivit ett 1-års kontrakt med Hampus
Nygren. Den 25 åriga linjespelaren är fostrad i RP och kommer nu senast från spel i HK Malmö.

– Jag är väldigt nöjd med att Hampus Nygren ansluter till LUGI nästa säsong. Hampus blir ett perfekt komplement till Marcus Sjöbrink på M6. Hampus är inte bara en duktig handbollsspelare utan även en stark ledargestalt och en kompromisslös lagspelare och spelare med den karaktären växer sannerligen inte på träd, säger Tomas Axnér LUGI, tränare Herrar A.

– Jag ser verkligen fram emot att spela i den vinröda-tröjan. LUGI är en proffsig organisation där jag blivit väl bemött från första kontakten. Förutom att få samarbeta med alla erfarna spelare ska det bli kul att befinna sig i en miljö med så många duktiga ungdomar. Jag hoppas kunna bidra med energi och engagemang till laget, och hoppas för egen del på att utvecklats ännu mer som både försvarsspelare och M6, säger Hampus Nygren.
– Vi är mycket nöjda med att Hampus Nygren ansluter till LUGI. Han är en stark drivande spelare och har den profil som vi letat efter, säger Patrik Bengtsson klubbchef i LUGI HF.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close