Nyheter

IFK Kristianstads klubbchef slutar

IFK Kristianstads klubbchef, Nikolas Larsson kommer att trappa ned sitt engagemang i IFK Kristianstad och slutar den 1/9 2018 som Klubbchef.
Rekryteringen av nya krafter till organisationen är igång och klubben hoppas kunna presentera en lösning före sommaren.

– Det kommer att bli en utmaning att fylla luckan efter Nikolas som gjort ett stort jobb och förflyttat IFK Kristianstad till den position vi har idag. Jag har dock ett stort förtroende för den organisation vi har och kompletterat med en ny kraft kommer vi att fortsätta att utveckla föreningen framåt, säger ordförande Johan Cosmo
– Mina 8 år i IFK Kristianstad har varit de roligaste i mitt yrkes-liv men nu är det dags för lite nya utmaningar. Jag hoppas ändå kunna hjälpa till i utkanten av föreningen även framöver. IFK är en del av mitt hjärta, avslutar Nikolas Larsson.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close