Nyheter

Fortuna FF utmanar klubbar i kampen mot cancer

Ett fotbollsmål kan betyda massor.
Inte minst när Fortuna FF spelar…

Dagens utmaning till alla fotbollsklubbar står Fortuna FF för.
I ett pressmeddelande skriver klubben:

“Dem flesta av oss har haft någon i sin närhet eller känner någon vars anhörig drabbats av cancer. Det sägs att var tredje person idag drabbas av cancer.
Nu går vi i Fortuna FF´s seniorlag samman och försöker bidra med en liten del till kampen att komma ett steg närmare att besegra denna vidriga sjukdom.

Seniortruppen har enhetligt bestämt sig för att för varje mål som vi gör under årets seriespel så kommer samtliga i truppen (spelare som ledare) att skänka 5kr/person till BarnCancerfonden Södra för att vara med och bidra till behövande familjer som blivit drabbade. Barncancerfonden Södra skapar ljusglimtar och ger stöd när det behövs som mest.

Nu vill vi utmana ER att hoppa på den här utmaningen och vara med oss i kampen – tillsammans kan vi göra stor skillnad och varje krona räknas! Så nu sträcker vi ut en hand till våra sponsorer, våra supportrar, konkurrerande lag i serien, syskonklubbar runtom i Nordvästra Skåne – haka på i våran insamling!

Är man intresserad av att hänga med i våran insamling och vara med och skänka 5 kr/mål under säsongen eller såklart mer om man vill, så är man välkommen att kontakta Sportchef Johan Isgren.
Tanken är att vi under årets sista hemmamatch i höst kommer att redovisa hur mycket insamling bidragit med. Vi hoppas alla nu på en målglad säsong och att så många som möjligt vill vara med i detta initiativ.
Tillsammans kan vi göra stor skillnad!”

Relaterade artiklar

Back to top button
Close