Nyheter

Helt nytt sätt att spela på trav

"I FSports travspel väljer man ut sitt eget hästlag, ett stall bestående av en häst från varje lopp."

Tidigare har FSport släppt poolspel för fotboll, golf och aktiebörsen.
Nu finns ett nytt travspel på marknaden.

Det innovativa Helsingborgsföretaget FSport fortsätter att utmana spelmarknaden. I traditionell betting spelar kunden mot en bookmaker som alltid sätter oddsen till sin egen fördel. Hos FSport spelar man istället mot vänner och medtävlare i så kallade poolspel.

I FSports travspel väljer man ut sitt eget hästlag, ett stall bestående av en häst från varje lopp. Alla deltagare har en fiktiv budget till förfogande att köpa hästar för, de kostar nämligen olika mycket beroende på deras inbördes ranking inför loppet.

Hästarna i ditt stall tjänar sedan poäng beroende på hur väl de lyckas i loppen. Från vinnande ekipage ända ner till sjätte plats genererar poäng. Dessutom ges extrapoäng beroende på hur billigt man lyckats sätta ihop sitt stall.

Alla deltagares stall tävlar mot varandra och de som får högst sammanlagd poäng delar på prispotten.
– Vi tror verkligen på vårt nya travspel som ligger helt i linje med ambitionen att leverera enkla, rättvisa och underhållande spel med hög återbetalning. Travintresserade tillförs en extra dimension eftersom det inte längre bara handlar om att hitta vinnare. En skräll som springer in på fjärdeplats kan betala sig minst lika bra, skrockar FSports VD Hampus Hägglöf förnöjt.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close