InnebandyMalmö FBCNyheter

Johanna Nilsson förlänger med Malmö FBC

Malmö FBC har lyckats förlänga kontraktet med Johanna Nilsson.

Trots en ständig kamp mot skador stod Johanna Nilsson för 25 poäng den gångna säsongen fördelat på 13 mål och 12 assist vilket gjorde henne till den näst bästa poängspelaren i Malmö FBC.

Jag har varit med på resan från division 2 och upp till SSL och vill fortsätta bidra till klubbens framgång. Jag har spelat här i sju säsonger och att krita på två år till var givet. Jag har min familj och skola här och har bra förutsättningar för att utvecklas i Malmö FBC, samt att laget är helt fantastiskt, säger den 23-åriga centerklippan i ett pressutskcik.

En på alla sätt och vis viktig förlängning för oss! Trots en skadefylld säsong har Johanna stått för en solid poängskörd och vuxit som nyckelspelare i världens bästa liga. En spelare som brinner för klubbmärket och är väldigt populär bland ungdomarna, kommenterar klubbchefen Mikael Jeppsson.

Tidigare i veckan blev Johanna Nilsson uttagen till Svenska Innebandyförbundets projekt ”Guldsteget” som syftar till att ge spelare precis under landslaget extra förutsättningar i sin satsning.

Foto: Björn Sandberg

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close