IK PanternIshockeyNyheterRögle BK

Pantern värvar gammal Rögleprofil

Nu har Pantern tre målvakter.

Förre Röglespelaren Lars Volden har skrivit på för de kommande två säsongerna.

Sedan tidigare var Jonathan Bjurö och Tim Hultstrand klara.

25-årige Lars Volden stod stabilt när Rögle tog klivet upp i SHL 2015 och har spelat för det norska landslaget vid åtskilliga tillfällen. Efter säsongerna i Rögle – där det totalt blev 41 matcher i Allsvenskan och 32 i SHL – har han spelat i HK Dukla Trencin Slovakien och HC Dukla Jihlava i Tjeckien.

– Lars är en explosiv målvakt med bra struktur, han har ett driv till att bli bättre varje dag och han läser även spelet på ett föredömligt sätt. Med sin rutin från SHL och spel utomlands tillför han ytterligare en dimension till truppen, säger IK Panterns sportchef Viktor Stråhle till klubbens hemsida.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close