Handboll

Andrejic gör comeback – i Kristianstad

Vänsterhänta kantspelaren Julia Andrejic fick sitt stora genombrott i H65 Höör.
Efter att ha fött barn är hon nu reda för comeback och har skrivit på ett treårskontrakt med Krsitianstads HK där hon är tänkt att få niometersansvar.

Sista matchen som Julia spelade var i säsongsinledningen under förra säsongen, 2016/17, som slutade med SM-guld.
I ett pressmeddelande skriver KHK:
“Julias moderklubb är Eslöv IK. Efter det har hon representerat LUGI, H43 och H65. Det är en rutinerad spelare som kommer att spela H9. Julia tränade med Kristianstad Handboll för några veckor sedan och det är precis den spelartyp vi har sökt. Ett stort plus är att Julia har spelat många elitseriematcher innan och varit en framgångsrik”spelare redan från ungdomsåren. Hon vet vad som krävs när det gäller träning och spel o SHE.”

Julia säger så här om sitt beslut att representera KHK:
-Jag är jätteglad att få spela handboll i SHE och att få representera KHK och tar uppgiften på fullaste allvar. Tycker klubben har en spännande och fullt rimlig målsättning och jag vill vara med på denna resa. Inte minst med en tränare med målsättning och tuffa träningar vilket är helt i min smak! Tjejerna i laget är supertrevliga och varmt välkomnande!

Ulf Schefvert är glad att vi nu fyller på truppen med ytterligare en vänsterhänt spelare. Denna gång för spel på
H9.
– Det är en bra lösning för oss då den säkerställer ett spel på höger nio med en utmärkt spelare. Jag är mycket glad och hoppas att Julia skall trivas med träningen som startar nu.

Klubben låter även meddela:
“Kristianstad Handboll fortsätter att bredda truppen inför kommande säsong. Vi har några ytterligare spelare som
vi pratar med.”

Relaterade artiklar

Back to top button
Close