skanesport_desktop-panorama-1

FotbollTorns IF

Torns IF fortsatt obesegrat – mållöst mot Oddevold

525 åskådare tog sig till Tornvallen under söndagseftermiddagen när Torns IF tog emot IK Oddevold i den 5:e omgången av Div 1 Södra. Bägge lagen var inför kvällens match obesegrade och även i toppen av division ett, något som man fortsatte och vara efter matchen. 

Dino Mesic var den person i Torns IF som utmärkte sig på ett bra sätt. Han skapade en hel del chanser för laget, och var även nära att se till att Torns IF tog ledningen när han sköt i ribben under början av andra halvlek.

Första halvlek bjöd inte på några direkt heta chanser. Bägge lagen skapade lägen, men inte heta nog för att ta ledningen på. Bägge målvakterna Philip Mårtensson och Robin Gustafsson var stabila under de första 45 minuterna.

Väl nio minuter in i andra halvlek kom matchens hetaste chans. Det var Torns IF som skapade chansen där Dino Mesic får bollen vid straffpunkten och sätter bollen rakt i ribban. Ett bra läge för Torn och det hade varit ett rättvist ledningsmål.

Torn hade en bra period i andra halvlek där man skapade flest chanser och ägde mest boll. Men Oddevold kom även in i andra halvlek och hade en period i mitten av andra halvlek där man drev upp och skapade chanser. Men Torn höll tätt och klarade sig där bak. I slutet av matchen kom Torn tillbaka och hade några halvlägen, men aldrig hett nog för att komma i mål.

Matchen på Tornvallen slutar mållöst, 0-0 och Torn är fortsatt obesegrade i division ett.

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2