HandbollHK Malmö

Beutler fortsätter ett år till

Det alla handbollsvänner hoppades på och de med HK Malmö-anknytning bett stilla böner om blir nu verklighet.
Dan Beutler fortsätter karriären ett år till.

I ett pressmeddelande förkunnar HK Malmö:
“Handbollens egen altmeister, men evigt unge, Dan Beutler fortsätter karriären och han gör det i HK Malmö. Dan väljer att förlänga sitt kontrakt och blir Malmö trogen till 2020.
– Dan och jag har under åren utvecklat en alldeles speciell relation. Med Dan för jag mer diskussioner än jag förhandlar och vi vet precis var vi har varandra. Att få fortsätta ha Dan i klubben är viktigt. Dels är det en målvakt av rang och dels så är han en stor publikfavorit i Baltiska hallen, säger Jörgen Rasmusson, HK Malmös ordförande.

Stian Tönnesen, Malmös tränare är förstås tillfreds. -När vi pratar om Dan så pratar vi om en klassmålvakt. Utan tvekan ligans främste målvakt. Dan är fortfarande hungrig, det syns på varje träning och han är väldigt bra med de unga målvakter han jobbar tillsammans med. Han betyder mycket för Kristian (Sæverås) och kommer betyda mycket för Robin när han ansluter från Norge.
-Jag är stolt och jag är lycklig att få tillhöra HK Malmöfamiljen. Jag trivs enormt bra i klubben, både med tränare, ledare, klubbledning och inte minst med grabbarna i laget. Vi tar nya steg hela tiden och det känns som om vi är på väg att bli en maktfaktor inom svensk elithandboll. Att få avsluta min karriär här, efter så många fina säsonger i HK Malmö, känns helt fantastiskt, kommenterar Dan Beutler sin förlängning av kontraktet.

Om Dan Beutlers Asic-skor överlever ännu en säsong är dock oklart.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close