skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackPoddar

Blått snack: Möt cuphjälten Jocke Nilsson

Landskronakillen som i mitten på 80-talet tog steget in i de himmelsblå leden och som var med om att vinna Svenska Cupen sista gången det begav sig, 1989 mot Djurgården. I veckans avsnitt möter du killen som dessutom gjorde mål i den matchen, Jocke Nilsson.

Det blir såklart minnen från matchen 1989 (som för övrigt slutade 3-0 till de himmelsblå) och snack om Cupens betydelse nu som då. Vi snackar om hur dåtidens MFF från 89 hade stått sig mot dagens trupp. Domarinsatser och MFF:s ungdomsverksamhet (som Jocke jobbar med idag) är också saker som dyker upp i veckans avsnitt. Cicieroner som vanligt, Retro FM:s Hasse Strandberg och Ole Törner.

Lyssna här!

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close