skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackMalmö FFNyheter

Blått snack 17 Maj. Möt Håkan Jeppsson.

Kaotiska veckor för Malmö FF – finalförlust mot Djurgården i Svenska Cupen, dåliga start på allsvenska säsongen. Droppen som fick bägare att rinna över var förnedrande förlusten mot tabelljumbon Trelleborg som gjorde att ett tränarbyte var oundvikligt.

Blått Snack pratar denna vecka med Håkan Jeppsson, ordförande i Malmö FF
Det blir snack om tränarbyte, spelartruppens sammansättning, rekrytering av ny tränare. Realistiska mål för föreningen vad som är kvar av säsongen. Det blir även snack om vikten av att bryta en negativ trend, om frekventa tränarbyten. Hur ser rekryteringsprocessen ut för ny tränare och när är denne på plats. Detta och mycket mer får du svar på när Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner möter MFF:s ordförande Håkan Jeppsson.

Lyssna direkt här >>

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close