skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Här är Zlatans nya egenvårdsprodukter

Läppbalsam av bivax och vegansk ansiktskräm.
Det är några av produkterna i Zlatan Ibrahimovics nya kollektion ”ZLATAN SPORT”.
– Jag är väldigt stolt över att jag och mitt team återigen lyckats ta fram riktigt bra produkter

Zlatan Sport är årets lansering från Zlatan Ibrahimović Parfums. Ett komplett sortiment av grooming-produkter direkt baserade på Zlatans egen necessär och omfattar de produkter som han själv använder, varje dag. Zlatan Sport är för män som söker hög kvalitet och enkelhet när det gäller hud- och hårvårdsprodukter. Det är den perfekta grooming-serien för den som vill ta hand om sig, och känna sig som sitt bästa jag, varje dag.
– Vi har länge funderat på att göra en hudvårdsserie och har därför vid flera tillfällen bett Zlatan fotografera innehållet i sin necessär vilket givit oss en bild av vilken typ av produkter han använder. Tillsammans har vi sedan jobbat fram den här serien som är enkel att använda och perfekt för att skapa sin egen bästa rutin, säger Jessica Dersén, VD och grundare av Amazing Brands.

Denna grooming-serie är tillverkad och designad i Sverige och består av nio produkter som är framtagna för att ge energi som både känns och syns. Serien innehåller rengörande och återfuktande produkter för kropp och ansikte, två deodoranter, ett hårvax, ett läppbalsam, och på Zlatans eget initiativ även en Tattoo Enhancer som är en ny typ av bodylotion. Med extra tillsatta oljor ger den tatueringar extra fin lyster. För att göra den dagliga rutinen komplett finns dessutom en fräsch och sportig EdT med noter av frisk citrus, ingefära och pepparmint på en bas av träiga och marina toner.
Utöver Zlatan Sport läppbalsam, som innehåller bivax, är samtliga produkter helt veganska och har alla klarat de tuffaste testerna och kvalitetskraven på marknaden.
– Det här är något nytt och jag är väldigt stolt över att jag och mitt team återigen lyckats ta fram riktigt bra produkter. Kalla det grooming, skönhet eller vad du vill. Men det handlar om att skapa den bästa versionen av dig själv. Du behöver inte följa min rutin men med mina produkter kan du lätt skapa din egen bästa rutin, säger Zlatan Ibrahimović.

Följande produkter kommer att säljas bland annat hos Apoteket, Stadium, Kicks, Åhléns, Lyko, H&M från och med 6 juni 2018.

Produkter och priser (RRP – rekommenderat pris)
ZLATAN SPORT Eau de Toilette 30 ml RRP 329SEK, 50 ml RRP 399 SEK
ZLATAN SPORT Hair & Body Wash 150 ml, RRP 99 SEK
ZLATAN SPORT Tattoo Enhancer – Moisturizing Bodylotion 150 ml, RRP 149 SEK
ZLATAN SPORT Antiperspirant Deodorant Roll-on 50 ml RRP 99 SEK
ZLATAN SPORT Deodorant Stick 75 ml RRP 189 SEK
ZLATAN SPORT Face Wash 75 ml RRP 129 SEK
ZLATAN SPORT Face Moisturizer 75 ml RRP 149 SEK
ZLATAN SPORT Hair Wax 90ml, RRP 129 SEK
ZLATAN SPORT Lip Balm 9ml, RRP 79 SEK
ZLATAN SPORT Necessär med Hair & Body Wash och Deo-roll, RRP 199 SEK (Värde 378 SEK)

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close