skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackPoddar

Blått snack med Markus Halsti

Han är finnen med ett stort himmelsblått hjärta som i Malmö FF blev en av supportrarnas favoritspelare. Håret är något kortare nu än när hans spelade i MFF, men leendet och glimten i ögat finns fortfarande där. I avsnitt 122 av Blått Snack möter du Markus ”Sämpa” Halsti.

Det blir snack om guldfirande i Danmark (Markus nyligen dansk mästare med FC Midtjylland), Sverige och Finland. Vad betyder staden, klubben och supportrar för Markus som spenderade över sju år i Malmö? Vi snackar landslag, fotboll i USA (Markus lirade ju ett år i DC United efter han lämnade MFF) och om eventuell klubbadress efter kontraktet med Midtjylland går ut i sommar.
Familjeliv och Legoland dyker också upp i avsnittet. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Lyssna här:
http://directory.libsyn.com/episode/index/id/6638330

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close