skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Åhusderby ikväll – här är oddsen

Spelbolaget Coolbet fortsätter sin resa genom Sverige med fokus på de lägre divisonerna och denna vecka har det blivit dags för derbyt mellan Åhus HBK och Åhus IF att bli deras fokusmatch.

Åhus HBK har inlett säsongen svagt och nu är det upp till bevis mot lokalkonkurrenten Åhus IF, som spelbolaget håller som favorit i matchen. Till sin hjälp har HBK dock en målskytt av rang i Pontus Axelsson och att han gör mål i matchen ger 1.57 gånger pengarna.

Robin Karlsson, marknadschef, hade det följande att säga:
– Åhus är kanske mest känt för Absolut Vodka, beachhandbollen och sin mysiga hamn. Men ett Åhus-derby på Furehov tror vi kan locka en hel del folk när det nu äntligen händer. Hemvändaren Pontus Axelsson kommer göra så gott han kan, men vi tror ändå att Åhus IF ordnar tre poäng ikväll.

Åhus HBK – Åhus IF
2.85 – 4.90 – 1.65

Oddsen:
https://www.coolbet.com/sv/odds/fotboll/sverige/div-5-sk%C3%A5ne-nord%C3%B6stra

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close