IK PanternIshockeyNyheter

Ännu en Panternspelare lämnar för SHL

Pantern tappar Anders Grönlund.

Idag presenterades han som nyförvärv på Frölundas hemsida och där säger den 29-årige backen att han verkligen ser fram emot att få chansen i SHL.

– Mina mål just nu är att fortsätta utvecklas och sen försöka bli en etablerad SHL-back. Många kanske tror att man ska komma tidigt till SHL, men det är inget man ska ta för givet. Jag har aldrig varit mer motiverad än vad jag är nu.

Kontraktet är på ett år.

Till IK Pantern kom Anders Grönlund inför förra säsongen efter att ha spelat i norska Lillehammer och innan dess i Rungsted i Danmark. Men karriären startade i Luleå, där han spelade flera säsonger i J18 och J20, men aldrig fick chansen i seniorlaget. I IK Pantern gjorde han 25 poäng på 48 matcher och uppmärksammades redan då av flera SHL-klubbar.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close