FotbollLandskrona BoISNyheter

BoIS förlänger med yttern

Under fredagsförmiddagen tillkännagav Landskrona BoIS att man förlängt kontraktet med yttermittfältaren Edafe Egbedi. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2019. 

Edafe Egbedi kom till Landskrona BoIS inför förra säsongen efter att ha lämnat KSF Prespa Birlik. Med landslagsmeriter från det nigeriska U17- respektive U20-landslaget har Egbedi blommat ut till att bli en av BoIS vassaste offensiva spelare.

Säsongen har 24-åringen inlett på ett övertygande sätt. Genom en fin poängproduktion och övertygande spel i allmänhet, har han varit en stark bidragande faktor i BoIS offensiv.

“Eddie har haft en stark säsongsöppning, där han har en positiv påverkan på lagets spel från sin kantposition”, skriver Landskrona BoIS på sin hemsida.

– Det är med stor glädje jag förlänger mitt kontrakt med Landskrona BoIS, nu ser jag framemot att lyfta lagets prestationer tillsammans med Er supportrar och mina lagkamrater, säger Egbedi till Landskrona BoIS officiella hemsida.

– Vi ser framemot att vara en del av Eddie´s fortsatta utveckling, samt att han ytterligare kommer höja lagets prestationer, säger Sportchef Peter Swärdh.

 

Landskrona BoIS spelar sin nästa match hemma mot GAIS under söndagen.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close