FC RosengårdFotbollNyheter

Ett år till för Sanne Troelsgaard i FC Rosengård

FC Rosengård och Sanne Troelsgaard har kommit överens om att förlänga kontraktet i ytterligare ett år.

Sanne Troelsgaard anslöt till FC Rosengård inför säsongen 2017. Då kom hon närmast från Kolding och innan dess Brøndby.

– Jag är glad att vi hittat en lösning med Sanne. Hon har en attityd och spelstil som andas FC Rosengård. Hon är en rutinerad spelare som varit hos oss ett tag och jag är övertygad om att hon kommer utvecklas ytterligare i vår miljö, säge FC Rosengårds sportchef Therese Sjögran i ett pressutskick.

Den 29-årige mittfältaren har spelat 125 landskamper för Danmark och ser fram emot ännu mer internationellt spel med FC Rosengård.

– Jag älskar att spela för den här klubben. Klubben har några bra värden, några klara mål och kommer att vinna titlar. Vi kommer åter att spela Champions League och kan spela mot några av de bästa klubbarna i Europa, vilket är en stor motivation.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close