Nyheter

Fri entré på Redhawks Champions League-matcher

För andra säsongen i rad är Malmö Redhawks en av de 32 klubbar som gör upp om titeln som Europas bästa i Champions Hockey League.
En turnering som inte lockat speciellt mycket publik tidigare – men nu ska det bli ändring på den saken.

För drygt en vecka sedan fastställdes spelschemat inför premiären den 31 augusti. Tillsammans med klubbens partners bjuder Malmö Redhawks på fritt inträde under Champions Hockey Leagues gruppspel.
– Vi höjer ambitionerna ytterligare och när gruppspelsmatcherna spelas i Malmö Arena ökar möjligheterna för såväl publik som företag. Tillsammans skapar vi en härlig inramning när vi får njuta av tävlingsmatcher redan i månadsskiftet augusti/september.
– Det är en härlig helg som väntar, med hemmamatch både på fredagskvällen och på söndagseftermiddagen – perfekt både för en after work med kollegorna eller kompisgänget och för att ta med hela familjen på idrott i europeisk toppklass. När det sedan är dags för den sista och förmodligen gruppavgörande matchen i oktober bjuder vi in till en ordentlig Oktoberfest. Givetvis går vi även för att vinna varje match, det gör vi alltid, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close