skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

YIF snäppar upp: startar ”Kiosk för alla”

Ystads IF startar en egen kiosk – men den starkast tänkbara av av bemanningar.
Samma styrkor som utgör ”Handboll för alla” kommer nämligen att driva ”Kiosk för alla”.

I ett pressmeddelande skriver klubben:
”Helhetsupplevelsen har stått i centrum när vi beslutade oss för att ta över kioskverksamheten i Ystad Arena från Ystads Kommun. Mat & dryck är en viktig del i att besökarna skall må bra och få en trevlig upplevelse när de besöker vår fantastiska arena i Ystad. Men vi tar det ett steg längre. Vi startar nämligen en ”Kiosk för alla” som innebär att vi kommer erbjuda ungdomar eller unga vuxna som har en funktionsnedsättning att jobba i kiosken.

Vi är numera en komplett förening; män, pojkar, kvinnor, flickor är välkomna att lira handboll hos oss. Vi har alldeles nyligen även startat upp verksamheteten ”Handboll för alla” där både flickor och pojkar med funktionsnedsättning är välkomna. Vi tar ett ännu större samhällsansvar när vi nu startar en ”Kiosk för alla”.”

Kioskverksamheten i Ystad Arena kommer att starta den 1’e augusti i Ystads IF:s regi. Öppettider kommer vara kopplade till matchdagar och arrangemang. Sortimentet kommer att förändras, klubben vill exempelvis undersöka om det möjligt att komplettera med varu- och kaffeautomater för att hålla nere köerna i samband med större arrangemang/matcher. Kioskverksamheten kommer att ledas av Kent Lindgren (som är en rutinerad räv) och Linda Mårtensson.
– Jag är övertygad om att vårt initiativ är något som kommer att tas emot med öppna armar av såväl besökarna som våra sponsorer/partners, säger YIF’s ordförande Mats Persson.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close