skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FF

Blått snack 7 Juni. Möt Leif Engqvist

I den himmelsblå historieboken kallas han för ”Interdödaren” efter att ha nickat in 1-1 målet mot Inter på San Siro i Europacupen. Himmelsblå sedan barnsben (döptes faktiskt i en MFF tröja) och en målspruta under sin tid i MFF. I Blått snack avsnitt 123 möter du Leif Engqvist.

Vi får historien bakom målet som gav honom epitetet ”Interdödaren” och vi får reda på varför det var lättare att förstå Roy Hodgson än Rikard Norling. Leif berättar om när Olle Nordin släppte in honom för spel mot Costa Rica under VM i Italien 1990 och vi pratar om den klassiska matchen mot Blackburn Rovers när Leif lirade med TFF i slutet av karriären. Detta och mycket mer i avsnitt 123 av Blått Snack. Vid sidlinjen som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

Lyssna direkt här >>

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close