FotbollMalmö FFNyheter

Anders Christiansen är tillbaka i Malmö FF

Det blev en AC i sommarvärmen. Efter en kort utflykt till Belgien är Anders “AC” Christiansen tillbaka i Malmö FF där han tacknat ett kontrakt som gäller till och med säsongen 2022.

– Jag har samma ambition som när jag kom för två och ett halvt år sedan. Vinna matcher, vinna titlar och spela bra fotboll. Jag vill bli en så bra fotbollsspelare som möjligt och kommer det anbud är det något man får överväga då. Men jag stannar gärna här länge. Man ska trivas både på och utanför planen, säger den 28-årige mittfältaren i ett pressutskick.

– MFF har börjat att betyda otroligt mycket för mig. Jag kände inte till så mycket om Malmö när jag kom men jag tog supportrarna med storm och fick mycket kärlek från dem. Och Malmö har också tagit mig med storm.

MFF:s sportchef och tillförordnade tränare Daniel Andersson är nöjd.

– Han var väldigt framgångsrik här under den förra perioden och tillförde mycket på det centrala mittfältet, både offensivt och defensivt. Särskilt i det offensiva spelet där han bidrog med både assists och mål. Han har förmågan att lösa upp svåra knutar.

– Vi har haft kontakt hela tiden. Han trivdes väldigt bra i Malmö och kommer hem igen för att ta ny fart tillsammans med laget. Även om vi hoppas på att få behålla honom en längre tid är vi medvetna om att skickliga spelare som Anders drar till sig intresse, säger han i pressutskicket.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close