skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Ny tränare i Trelleborgs FF

På sin hemsida tillkännager Trelleborgs FF att man, i ett gemensamt beslut parterna emellan, brytt kontraktet med damlagstränaren Mats Nielsen. Beslutet ska ha tagits efter påtryckningar från spelartruppen där man ”önskat en förändring på ledarsidan”. I samband med Nielsens avhopp lämnar även Dan Hellberg sitt uppdrag som assisterande tränare.

– Mats och Dan har varit med och etablerat damlagsverksamheten i Trelleborgs FF. De har satt stora avtryck hos oss som klubb genom deras engagemang och vi är tacksamma för den tid de varit hos oss. När damlaget nu önskar en förändring har vi gemensamt med Mats och Dan kommit fram till att det bästa är att tillmötesgå den önskan, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör i Trelleborgs FF, till Trelleborgs FF:s hemsida.

TFF har redan funnit sin ersättare i klubbens tidigare U-17-tränare Hans Malmgren. Med tränarmeriter från damlagen hos såväl LB07 som Sjöbo IF och Skurups AIF, tillkommer det en hel del rutin med det nya tränarvalet, Malmgren.

– Vi är glada över att kunna presentera en ny tränare som känner till vår klubb väl. Hans har förutom mångårig tränarerfarenhet även erfarenhet från Trelleborgs FF och är väl förtrogen med våra mål och delar våra värderingar, säger Mattias Kronvall.

 

Joel Ask 

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close