skanesport_desktop-panorama-1

MotorNyheter

Misslyckad helg för Jimmy Eriksson

Jimmy Eriksson, i par med teamkamraten Jonathan Judek, hade tyvärr en dyster tillvaro på Red Bull Ring när säsongens tredje ADAC GT Masters-deltävling avgjordes.

Eriksson/Judek kom till den österrikiska banan med förhoppningar om att kunna närma sig täten i det stora GT-mästerskapet, men lyckades inte ta det steg man önskat under en helg då Rosberg-stallets båda Lamborghini-bilar istället höll till i botten av resultatlistan.

Eriksson/Judek fick nöja sig med 26:e respektive 31:a plats i de två entimmesrace som kördes, där resultatet i det andra också påverkades av att en konkurrerande Audi styrde in i Eriksson – som vid det laget var på väg upp genom fältet – på en regnvåt bana tidigt i loppet.

– Jag måste säga att jag är besviken, konstaterar Jimmy Eriksson i ett pressutskick. Jag hade hoppats att vi skulle fortsätta ta ett litet steg framåt, men tyvärr gick det åt andra hållet istället. Farten är inte där, trots att känslan i bilen faktiskt är bra. Jag har kört så pass mycket i tio års tid nu att jag vet hur det ska kännas, och jag märker att balansen i bilen finns där. Vi kan inte göra mycket annat än att fortsätta jobba på, leta efter prestanda, och ta det därifrån under resten av säsongen.

Nästa ADAC GT Masters-tävling körs på Nürburgring den 3-5 augusti.

Foto: Team Rosberg

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close