Nyheter

Florander förlänger med OV Helsingborg

David Florander, tilltänkt nyckelspelare under säsongen 17/18, drogs med skadeproblem och blev inte det lyft som OV Helsingborg hoppats på.
Men hoppet lever ännu – Florander har nu förlängt sitt kontrakt med klubben.

I ett pressmeddelande skriver OV:
“David visade under föregående säsong att han håller hög ligaklass på H9. Tyvärr gjorde en skada att han fick stora delar av andra halvan av säsongen spolierad.”
– David är en spetsspelare som bidrar till fortsatt tyngd i vår satsning att ta oss tillbaka till finrummet”, säger Filip Karlsson, sportchef OV Helsingborg och fortsätter:
– Det kommer givetvis var en tuff omställning för truppen att göra om resan till ligan men jag anser att vi har skaffat oss goda förutsättningar för att klara av det.
– Vi har haft en bra dialog med David sedan det stod klart att vi åkte ur ligan. Vi har en tydlig ambition att snabbt studsa tillbaka till Handbollsligan och jag tror och hoppas att spelarna samt ledare känner av det, avslutar Filip Karlsson.

David Florander:
– Det känns bra att det nu är klart med en förlängning, och jag ser fram emot resan tillbaka till handbollsligan. Jag väljer att stanna i OV för att jag tror på laget och trivs bra i gruppen. Förutsättningarna kring laget är på topp och vi har goda möjligheter att göra sejouren i Allsvenskan ettårig.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close