skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FF

Blått snack 20 Juni, möt Anders Christiansen

Allsvenskans bästa spelare i fjor och en spelare Malmöpubliken tog till sina hjärtan under de säsonger han spelade i den himmelsblå uniformen. Lika jobbigt som det är att förlora en sådan spelare, lika härligt är det att få honom tillbaka. I veckans Blått Snack möter du mittfältsmotorn med målsinne, Anders Christiansen.

Det blir snack om varför skandinaviska spelare har svårt att etablera sig i den belgiska ligan. Vi pratar skillnaden mellan MFF och Gent vad gäller rehab. Vi pratar VM och drömmar om landslagsspel och om det största i livet, att bli förälder. Detta och mycket mer i avsnitt 125 av Blått Snack med Anders Christiansen. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Lyssna direkt här >>

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close