skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLB07Nyheter

Ordförandebyte i LB07

Nicklas Larsson (bilden) har meddelat styrelsen i LB07 att han avgår som ordförande. Den 21 juli ersätts han av Robert Lenir, som de tre senaste åren suttit i styrelsen som vice ordförande.

Mätt i antalet lag och aktiva är LB07 med cirka 1 500 flickor och pojkar en av Skånes absolut största fotbollsföreningar. Damlaget spelar i Allsvenskan och herrlaget är som nykomling ett topplag i division 3. Dessutom toppar F19-laget sin nationella serie och är på god väg mot SM-slutspel.

Nicklas Larsson har varit aktiv i klubben sedan 2005 och ordförande sedan 2014.

På klubbens hemsida skriver LB07 så här om bytet:

”Det är med stolthet som vi tittar på vår verksamhet och våra medlemmar, men också med stor beundran över det arbete som Nicklas har lagt ner för att ha tagit klubben dit den är idag. Det är tack vare Nicklas stora hjärta för klubben som vi också åtnjuter stor respekt i Sveriges fotbollskretsar. Hans kontakter är ovärderliga i det dagliga arbetet inom klubben och kommer så att vara en lång tid framöver. Det känns tryggt för oss i styrelsen att ha Nicklas kvar i en rådgivande roll till klubben. På senare tid har Nicklas lagt ner ett stort arbete för att göra LB07:s framtid så stabil och hållbar som möjligt. Det är också med den vetskapen som vi i styrelsen inspireras att fortsätta med vårt arbete i att få våra medlemmar att trivas och utvecklas i LB07:s verksamhet.

Den 21 juli tillträder Robert Lenir som ordförande i LB07. Robert har en lång erfarenhet i LB07 och har de sista tre åren suttit i styrelsen som vice ordförande. Robert ser mycket fram emot att ta över klubban och fortsätta den positiva utvecklingen i föreningen.”

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close