skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack 27 juni – möt Fredrik Andersson

Han är himmelsblå burväktare sedan sommaren 2015 med rötterna i Västergötland. En sköning från Skene som började som utespelare, men som 18 åring upptäckte att han hade fallenhet för att stå i målet. Där har han stannat sedan dess. Möt MFF:s andremålvakt, Fredrik Andersson.

Fredrik berättar om hur det är att vara andremålvakt i Sveriges finaste fotbollsförening och om att ta chansen när den väl dyker upp. Fredrik som är en av laget bästa golfspelare avslöjar vem som var föreningens i särklass sämsta golfspelare och vad Åge Hareide egentligen tyckte om den sporten. Det blir snack om passionen för lokal sport i lägre serier och om intresset för hus och hem (Fredrik är utbildad plåtslagare och pappa har byggfirma).

Detta och mycket mycket mer i avsnitt 126 av Blått Snack. Ciceroner som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

Lyssna på avsnittet här:
http://directory.libsyn.com/episode/index/id/6749224

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close