FotbollLandskrona BoIS

Mats Andersson tillbaka i BoIS lagledning

Landskrona BoIS-profilen Mats Andersson är tillbaka i tränarstaben kring A-laget.
– Han har en stor kunskap om både spelarna och föreningen. Jag är mycket glad över att han är tillbaka, säger tränare Agim Sopi.

När Landskrona BoIS i fjorårets sista omgång av division ett säkrade seriesegern och avancemang till Superettan satt Agim Sopi, avstängd för dagen, på läktaren.
På bänken hölls ställningarna av Björn Ågren och Mats Andersson – som såg till att Karlskrona kunde besegras.

Bjöšrn Ågren och Mats Andersson.

Efter mycket tumult i början av året stod Agim Sopi utan assisterande tränare ett tag. Så småningom blev Fahrudin Karisik assisterande tränare.
– Han är iväg en del på U21-matcher och annat och för att kunna bedriva så professionella träningar som möjligt behöver vi förstärkning i ledargruppen. Att styrelsen nu sagt jag till att Mats Andersson kommit in i bilden är väldigt positivt, säger Agim Sopi.
– Mats har varit i klubben länge och tränar flera av dagens A-lagsspelare när de var juniorer. Sedan får vi se i vilken utsträckning han kan vara med på träningar och matcher. Han har ett civilt jobb som kräver mycket tid och energi.
Sannolikt kommer Mats Andersson, som varit med på en träning i veckan, att vara med när Landskrona BoIS tar emot Öster under söndagens säsongsavslutning.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close