Nyheter

Mätta dig med fotbollsinfo

För oss fotbollsfantaster finns det inget bättre än att lära sig mer och mer om sporten. Vad händer just nu? Vilka matcher sker härnäst? Vilka spelarbyten är på G? Det finns mycket att läsa och majoriteten passar nog på att lyssna på sportnyheterna eller läsa kvällstidningarna. Men varför nöja sig med det när du kan få mycket mer information och mer nyanserad information på annat håll?

Podcast

Det finns en hel hop med podcasts som fokuserar på fotboll. Det finns flera här på Skånesport. Du kan välja själv när du vill lyssna på analyser, senaste nytt eller intervjuer med olika spelare och tränare. En podcast anpassar sig efter din tid istället för tvärtom. Det finns professionella podcasts med kända namn och många som skapas och spelas in av glada amatörer med en passion för sporten.

Bloggar

Det är kul att läsa hur andra fantaster ser på fotbollsvärlden, olika lag och nyheter. Du kommer inte alltid hålla med bloggarna men det är också en del av charmen. Att läsa en blogg betyder inte att du bara får en massa nyheter serverat på ett fat: du får höra subjektiva tankar och åsikter om fotbollsvärlden. Det finns även en hög med nischade bloggar att läsa: om specifika fotbollslag eller bloggar om berättar om de bästa oddsen. Bästa är att hitta en sajt som samlar flera skribenter på samma ställe så du kan läsa bloggar riktade mot olika fotbollsämnen utan att hoppa mellan flikar och sidor.

Youtube

Matcherna ser du på teven eller streamar på telefonen. Men har du tänkt på alla intressanta fotbollsvideos som finns på Youtube? Du kan hitta kanaler på sajten från de stora tv-kanalerna, men precis som i podcastexemplet ovan finns det många privatpersoner som skapat egna videos. En del är humoristiska och andra är allvarliga produktioner med diskussioner, analyser, nyheter och intervjuer. Det är lätt att hitta en favorit att följa bland det stora utbudet. Förstår du engelska och gillar utländsk fotboll har du ett ännu större utbud att välja bland!

Relaterade artiklar

Back to top button
Close