skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FF

Blått snack 5 Juli. Möt Niclas Nylén

Han är Malmökillen som via BK Olympic tog sig till Malmö FF, en förening som han var trogen i 486 matcher. Möt den före detta fotbollsspelaren som numera följer sitt himmelsblå lag på läktarplats både hemma och borta med sina söner. Möt Niclas Nylén!
Det blir snack om cupvinster, SM-guld, VM i Italien 1990, och om nutidens MFF med en av föreningens mesta spelare genom tiderna. Niclas pratar om både Bobs och Roys (har haft bägge som tränare) storhet och om hur annorlunda fotbollsfilosofin är i Kina. Detta och mycket mer i avsnitt 127 av Blått Snack. Hasse Strandberg från Retro FM och Ole Törner från Skånesport är ciceroner vid sidlinjen som vanligt.

Lyssna direkt här>>

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close