FC RosengårdFotboll

Iva Landeka förlänger med FC Rosengård

Idag blev det klart att den kroatiska landslagsspelaren Iva Landeka förlänger sitt kontrakt med FC Rosengård på ett år.

– Jag är mycket glad att Iva valt att förlänga med oss. Hon är ett proffs ut i fingerspetsarna och jag vet att hon kommer bli viktig för oss under kommande del av säsongen, säger sportchefen Therese Sjögran i ett pressmeddelande.

Iva själv säger följande i ett pressmeddelande.

– I’m very thankful for the opportunity and the trust that FCR has shown to me also in the next year. It’s a huge honor for me to be the part of this FC Rosengård project. This is the club that always wants to be on the top and win the trophies. Thats the environment that motivates me and helps me to be better football player. I am enjoying the time working with this amazing group of football players and characters and am sure we are on the right way to become the top team both in Sweden and in Europe.

Landeka kom till FC Rosengård under 2016 från spel i USV Jena och har denna säsong gjort fyra mål under elva matcher.

 

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close