FotbollHelsingborgs IFNyheter

Helsingborgs stad ordnar hyllning av “Granen” och Olsson

På onsdag kommer Helsingborg stad ordna en hyllning av Andreas Granqvist och Martin Olsson för insatserna i VM.

– Vill du vara med och fira och hylla Granen och Martin, dyk upp vid Terrastrapporna på onsdag kväll uppmanar Josette Dahlin, projektledare på stadsbyggnadsförvaltningen och en av initiativtagarna till den gran som restes på Gröningen inför matchen Sverige-Schweiz i ett pressutskick.

Programmet startar klockan 18.00 onsdagen den 11 juli. Platsen är Terrasstrapporna. Borgmästare Mats Sander överlämnar stadens hyllningar, Helsingborgs IFs ordförande Krister Azelius dyker upp och Björnsband sjunger hymnen tillsammans med HIF-klacken och publiken. Niklas Nordén överlämnar dessutom pengar insamlade på Twitter till förmån för Sofie Granqvist.

Andreas “Granen” Granqvist är fostrad i Påarps GIF, spelade i HIF 2004-2007 och återvänder ju snart till HIF. Martin Olsson spelade i moderklubben Högaborgs BK som junior innan han startade en lång utlandskarriär i Blackburn Rovers.

På grund av trafiksituationen och att man väntar mycket folk uppmanar arrangörerna de som vill hylla de två spelarna att om möjligt gå, cykla eller åka buss till evenemanget.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close