skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Jasmin Sudic till TFF

Fullspäckad dag för Trelleborgs FF:s sportsliga ledning. Ytterligare övergångar att rapportera om.

Spelarlånet Dennis Hadzikadunic lämnar Trelleborgs FF. Samtidigt förstärker klubben backlinjen genom att värva försvararen Jasmin Sudic. Avtalet som klubben har tecknat med 27-åringen, som idag spelar i Häcken, sträcker sig över 2020.

20-årige mittbacken Dennis Hadzikadunic kom som lån från Malmö FF till Trelleborgs FF i början av året.

– Dennis är en spelare under utveckling och har varit en tillgång för oss under den tiden han varit i klubben. Vi tackar honom för tiden som varit och önskar honom lycka till i hans framtida karriär, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör och sportchef för Trelleborgs FF i ett pressmeddelande.

Istället för Dennis kliver alltså 27-årige Jasmin Sudic in. Med erfarenhet från allsvenskt spel och flera år i Häcken förstärker Jasmin backlinjen.

– Jasmin är en spelare som jag känt till sedan han varit liten. Han är en ledartyp med en stark karaktär som har en fotbollsuppfostran delvis i Malmö FF och är välskolad både offensivt och defensivt. Vi är medvetna om hans skadehistorik och tycker att han visat en stor mental styrka efter att ha kommit tillbaka trots allvarliga skador. Jasmin är en spelare som fortfarande vill mer med sin fotboll, säger Patrick Winqvist, tränare i Trelleborgs FF.

 

Joel Ask

Foto: Trelleborgs FF

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close