FotbollNyheterTrelleborg FF

TFF värvar amerikansk försvarare

Först A-lagskontrakt med unge mittfältaren Haris Brkic – nu ytterligare nyheter som rör spelarövergångar i Trelleborgs FF. 

Trelleborgs FF meddelar i ett pressmeddelande att man tecknat ett avtal med den amerikanske försvararen Kofi Sarkodie. 27-åringen från Ohio kommer senast från den amerikanska ligan, där han spelat drygt 140 matcher. Avtalet sträcker sig över 2019.

– Kofi är en relativt ny bekantskap för oss. Han ger ett väldigt proffsigt intryck och är en spelare med ledaregenskaper som har en gedigen erfarenhet efter att ha spelat på hög nivå i den amerikanska ligan. Kofi är en defensivt stark och solid spelare med ett bra tillslag med både höger och vänster fot, säger Patrick Winqvist, tränare i Trelleborgs FF i ett pressmeddelande.

Samtidigt lämnar ytterbacken Victor Nilsson efter en överenskommelse med klubben. Den 24-årige ytterbacken lämnar klubben av personliga skäl.

– Victor har varit en uppskattad spelare och lagkamrat och vi kommer att sakna honom i truppen. Vi önskar honom lycka till i framtiden, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör och sportchef i Trelleborgs FF.

 

Joel Ask

Foto: Trelleborgs FF

Relaterade artiklar

Back to top button
Close