NyheterVolleyboll

Filip Nilsson stannar i ÖVK

Liberon Filip Nilsson har skrivit på för ytterligare en säsong i ÖVK-tröjan.

Att en ung utvecklingsbar spelare som Filip väljer att förlänga sitt kontrakt med oss är naturligtvis mycket glädjande. Att han dessutom kommer från närområdet gör ju saken ännu bättre, säger ÖVK:s Robin Andersson i ett pressutskick.

Filip Nilsson är en av många duktiga spelare som har Vindrarp som moderklubb. Han har under åren i ÖVK utvecklats till en nyckelspelare både på och utanför planen. Kontraktsförlängningen innebär att Filip nu gör sin tredje säsong i ÖVK efter att ha kommit till klubben efter tre år på RIG i Falköping.

Jag har haft två otroligt roliga och lärorika säsonger i klubben så jag tror och hoppas på en till, kommenterar Filip det nya kontraktet.

Det har ju skett och sker en hel del förändringar i Örkelljunga VK och om detta säger Filip

Jag tycker det är bra! Jag är alltid för förändringar. Kommer bli en spännande säsong!

Foto: Bildbyrån

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close