skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Eslöv värvar från Boden – ”Sevärd spelare”

Lisa Hansson är klar för Eslövs IK kommande säsong i Allsvenskan.
Lisa som de senaste säsongerna har spelat i SHE med Boden Handboll har skrivit på ett treårskontrakt med klubben och kommer att ansluta till truppen någon gång under de närmaste veckorna.

Lisa gjorde 27 mål förra säsongen på sin V9-position och väljer nu alltså att ta klivet ner till Allsvenskan och spela H9 i Lasse Eklövs lagbygge.
Lisa Hansson kommenterar:
-Jag har en bra känsla inför kommande säsong i Eslöv. Det känns som att vi har alla förutsättningar att göra en bra säsong och jag hoppas på att kunna bidra till att vi vinner matcher. Jag kände att jag ville ta ett steg ner i seriesystemet för att få möjligheten att spela 9m igen.
Hur är du som spelare?
-Som spelare är jag fysisk. Jag är explosiv, bra en mot en och kan spela både försvar och anfall. Jag gillar när det smäller.
Du kommer ner till Eslövs efter en säsong med spel på vänsterkanten, nu vill du spela på högerkanten, din naturliga sida?
-Har spelat vänsterkant dem två senaste säsongerna i SHE men känner att jag inte riktigt kommit till min rätt där. Jag har höga personliga mål och vet att klubben har en hög målsättning vilket känns inspirerande. Jag vill vara en mer ledande och involverad spelare, men vet att det kommer vara en stor omställning efter att ha huserat på kanten dem senaste säsongerna.

Huvudtränare Lasse Eklöv är lyrisk över nyförvärvet:
– I Lisa får vi en spelare med ett brett register både i anfall och försvar! Lisa spelar med tempo och går alltid rakt på mål samt lägg till ett bra bollsläpp så har vi en sevärd spelare under de kommande säsongerna.

Foto: Christoffer Borg Mattisson, Eslövs IK

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close