FotbollVittsjö GIK

Linda Sällström lämnar Vittsjö för Paris FC

Linda Sällström kom till Vittsjö GIK inför säsongen 2015 och har sedan dess gjort succé i klubben. Förra säsongen blev det en topplacering i skytteligan när Sällström stod för 15 mål i Damallsvenskan. I år har det blivit sju mål på elva matcher.

Nu står det klart att Sällström lämnar Vittsjö GIK för spel med franska Paris FC. Paris slutade på en fjärdeplats i den franska ligan i år. Kontraktet gäller över en säsong.

– Jag vill tacka Vittsjö GIK, alla spelare, ledarstaben, alla som jobbar i och runt klubben för de fantastiska 3,5 år jag haft i klubben. Sällan har jag skådat en klubb och en bygd med så mycket själ och hjärta. Det känns såklart väldigt tungt att lämna mitt i säsongen men jag kände att detta var en chans jag bara var tvungen att ta och inte kunde tacka nej till. Jag kommer självklart att följa och heja på laget och håller tummarna för en bra höst. Hoppas att detta inte är ett farväl utan ett på återseende, säger Linda Sällström till klubbens hemsida.

 

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close