NyheterVolleyboll

Örkelljunga Volley förlänger med West Helgesson

Truppbygget fortsätter i Örkelljunga Volley. Sebastian West Helgesson har förnyat sitt kontrakt och hemmasonen kommer nu göra ytterligare en säsong i ÖVK-tröjan.

”Sebbe” hade en stark inledning på förra hösten och såg ut att gå mot en bra säsong. Han drabbades dock av sjukdomar och skador under hösten som spolierade resten av säsongen. Sebastian rehabtränar. är på väg tillbaka till gammal god form och väljer nu att förnya sitt kontrakt med ÖVK.

– Det fantastiskt roligt att ytterligare en av våra lokala spelare väljer att fortsätta i klubben, säger ÖVK:s Robin Andersson i ett pressutskick.

Sebbe håller en hög nivå när han är skadefri och är ett mycket bra tillskott till laget den kommande säsongen. Efter den sjukdoms- och skadefyllda fjorårssäsongen är han nästan att betrakta som ett nyförvärv i truppen.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close