FotbollLandskrona BoISNyheter

Nyförvärvet inför mötet med tidigare klubben

Efter debuten för Landskrona senast, där det blev mål direkt mot Gefle IF, går Melvin Fritzhell in i sin andra BoIS-match under måndagen. Denna gång står forna klubbtillhörigheten IFK Värnamo för motståndet. 

Hur var känslan att få debutera för Landskrona BoIS – kan du beskriva?

-Det kändes helt okej med tanke på att jag inte startat en match på ett väldigt bra tag. Dock känner jag att det är en bit kvar till matchformen.

 

Hur tyckte du att samspelet med dina nya lagkamrater fungerade?

-Det fungerade väl helt okej, tycker jag. Vi bytte formation till matchen, så alla var väl inte helt hemma i samarbete och rörelsemönster. Men vi vann matchen, så det är dumt att klaga allt för mycket!

Ja, visst var det ett 4-4-2 ni formerade er efter?

-Ja, precis.

Om du får välja: Anfallare i ett 4-4-2 eller ytter i ett 4-2-3-1?

-Får jag välja så absolut spelar jag helst på topp, men det är inte jag som är bossen. Jag spelar där jag blir tillsagd att spela, helt enkelt.
Hur har känslan varit på träningarna under veckan?
-För min egen del har jag haft ont i kroppen och tagit det lite extra försiktigt, men laget har sett riktigt vasst ut.
Aha, okej! Är det någon fara inför måndagens match?
-Nej, det är ingen fara.
Melvin Fritzhell kom till Superettan 2016 från Division 2-klubben Kvarnby IK. Laget som värvade honom var IFK Värnamo, måndagens motståndare. I Smålandsklubben blev det 24 matcher och 10 mål för Fritzhell, som sedan värvades till FC Helsingør i danska Superligan. 
Om du spelar på måndag så ställs du mot din gamla klubb, Värnamo. Hur känner du inför det?
-Det ska bli väldigt roligt att möta dem och få träffa dem som är kvar i klubben sen förra året.

Vad har du för minnen från din tid i Värnamo?

– Minnena är att det är en väldigt fin klubb och en bra miljö att utvecklas i om du får speltid, helt enkelt.
Joel Ask
Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close