Ängelholms FFFotbollNyheter

Ängelholms FF förstärker truppen

Under de senaste dagarna har Ängelholms FF annonserat två nya truppförstärkningar inför höstsäsongen.
Förste man in är Patrick Arthur. En 21-årig mittfältare, utlånad till ÄFF från Dreams FC i Ghana. Genom ett upparbetat nätverk har kontakt upprättats mellan Dreams FC och ÄFF, vilket nu mynnat ut i ett avtal om
utlåning av en av deras lovande mittfältare. Utlåningen sträcker sig till och med 30 november 2018, och därefter görs en utvärdering av både Dreams FC och ÄFF. Om allt faller till belåtenhet kan ytterligare utlåningar göras framöver, skriver ÄFF på sin hemsida.
Dreams FC spelar i Ghananska Premier League, den högsta ligan i landet. Arthur har varit startspelare under en gångna säsongen och spelat 15 stycken matcher. Tanken är att ÄFF skall vara en språngbräda in på den skandinaviska fotbollsmarknaden.
 Ängelholms FF:s huvudtränare, Alexander Tengryd, om nyförvärvet:
– Patrick är en passningskicklig central mittfältare med en god defensiv balans och fysik. Vi ser Patrick som en länk i vårt anfall och försvarsspel.
——————————————————————————————————————————————-
ÄFF har gjort klart med ett nytt nyförvärv; Hampus Agerström ansluter direkt.
Hampus Agerström är 23 år gammal och kommer senast från collegefotboll i USA (Wildcats). Hampus har tidigare i sin karriär representerat Helsingborgs IF och deras akademilag i Division 2 samt Högaborgs BK. Hampus kan användas som både central mittfältare och wingback, skriver ÄFF på sin hemsida.
Alexander Tengryd om Hampus Agerström:
– Ängelholms FF välkomnar Hampus Agerström som senast spelat Collegefotboll i USA. Hampus är en gedigen mittfältare med en bra löpkapacitet och med en personlighet som matchar Ängelholms FF.
Joel Ask
Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close