FotbollLandskrona BoISNyheter

Agim Sopi efter BoIS förlust

Efter en dyster rad av dåliga resultat, åkte Landskrona BoIS på ytterligare en smäll idag när man förlorade hemma med 1-2 mot Degerfors. Strax efter slutsignalen summerade en märkbart uppgiven BoIS tränare, Agim Sopi, sina intryck från drabbningen. 

– Tråkigt. Vi ville verkligen vinna denna match, så att vi fortsatt skulle vara obesegrade under höstsäsongen. Men vi lyckades inte. Vi har några möjligheter där vi kanske ska göra mål, men inte gör det, och så gör de(Degerfors) mål istället.

Båda baklängesmålen för Landskrona kom efter att man blivit kontrade på.

– Vi får analysera och se vad som gick snett. Sen får vi komma starkare till nästa match mot Helsingborg.

Landskrona har, förutom segern mot Gefle för två veckor sedan, inte vunnit i Superettan sedan slutet på maj. Inför Skåne-derbyt mot Helsingborg går man in med en minst sagt svag resultatrad i ryggen.

– Vi måste komma igen. Jag säger till killarna att varje match är som en final. Vi ska kriga och försöka ta de poäng som krävs för att vi ska stanna kvar i Superettan.

Som matchens lirare i Landskrona utsågs inlånade IFK Norrköping-lånet Alfons Sampsted. – Både jag och laget kan bli bättre, säger den isländske högerbacken till Landskrona BoIS hemsida.

 

Joel Ask 

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close