NyheterVolleyboll

Kaptenen stannar i ÖVK

Örkelljunga volley har gjort klart med ytterligare en säsong för kaptenen Peter Lundgren.

Det är naturligtvis mycket glädjande att Peter väljer ytterligare en säsong i ÖVK. Han är en väldigt viktig pusselbit i vårt lagbygge med sin rutin och sina ledaregenskaper” säger Robin Andersson ordförande i ÖVK:s Elitsektion i ett pressutskick.

Peter Lundgren är förutom en väldigt bra inomhusspelare dubbel svensk mästare i beachvolley tillsammans med Jakob Wijk Tegenrot.

31-årige Lundgren har gjort 45 A-landskamper för Sverige och provat på spel utomlands i Danmark och Portugal. Han har blivit utsedd till årets spelare i Elitserien säsongen 14/15. Denna säsong blir Peters nionde i ÖVK sedan han kom till klubben från Floby.

Det sneaste SM-guldet tog ÖVK-paret Peter Lundgren och Jakob Wijk Tegenrot bara för cirka en vecka sedan när SM avgjordes i Tylösand.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close