skanesport_desktop-panorama-1

FotbollVittsjö GIK

Tiffany Cameron klar för Vittsjö GIK

Den 26-årige kanadensiska anfallaren Tiffany Cameron är Vittsjö GIKs senaste nyförvärv. Tiffany kommer senast från spel i FF USV Jena och har en framgångsrik ungdomskarriär bakom sig.

Tiffany Cameron hade en framgångsrik ungdomskarriär. Under sin tid som universitetsspelare på Ohio State blev det många poäng och målrekord. Vidare har Cameron spelat för klubbar som Seattle Reign, Kansas City, Hoffenheim, Apollon Limassol (Cypern).

Under säsongen 2015/16 vann Tiffany Cameron skytteligan när hon satte 38 mål på 24 matcher för israeliska laget FC Ramat HaSharon. Efter en framgångsrik säsong i Israel blev det Bundesliga igen och spel med Borussia Mönchengladbach.

– Tiffany är en snabb och stark, målfarlig forward som vi ser fram emot att se hota motståndarlagens backlinjer. Kontraktet sträcker sig fram till säsongens slut med chans på fortsättning, säger sportchef Erika Nilsson till klubbens hemsida.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close