skanesport_desktop-panorama-1

FC RosengårdFotbollNyheter

Malin Levenstad gör comeback i FC Rosengård

Spansk landslagsspelare från Seattle också klar

Malin Levenstad har fått tillbaka suget och bli spelande assisterande tränare i FC Rosengård. Innan fönstret stängde gjorde man även klart med Celia Jimenez Delgado från Seattle Sounders.

Jimenez Delgado är 23 år gammal och har landslagsmeriter från Spanien.

– Det har varit ett stressigt fönster, men väldigt glad för att vi lyckats signa två spelare som kommer spetsa till truppen. Celia kommer närmast från Seattle Sounders Women och spelar även i spanska landslaget. Hon är en modernt spelande ytterback som kommer tillföra mycket i vår offensiv, säger FCR:s sportchef Therese Sjögran i ett pressutskick.

– Sedan har vi fått tillbaka Malin Levenstad! Hon har tränat med truppen ett tag och har fått tillbaka suget till fotbollen. En naturlig ledare som vi kommer ha mycket nytta av under hösten. Hon kommer även ha kvar sin roll som assisterande. Jag är nöjd med hur det här fönstret blev, vi har ett lag idag som är väldigt slagkraftigt och vi ser fram emot en spännande höst, fortsätter hon.

29-åriga Malin Levenstad (bilden) gar en gedigen och framgångsrik karriär bakom sig i Damallsvenskan. Hon började sin karriär i Vellinge IF och har efter det spelat för Malmö FF och FC Rosengård. Malin har skrivit på ett kontrakt året ut och kommer att spela med nummer 44.

– Att få möjligheten att va spelande tränare för laget i mitt hjärta känns som de bästa av två världar. Jag ser, på alla sätt, fram emot de kommande månaderna med laget, säger Levenstad i pressutskicket.

Celia Jimenez Delgado har också skrivit på för resten av säsongen och kommer att få tröja nummer 5.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close