NyheterVolleyboll

Ännu en spelare från Litauen är klar för Örkelljunga

Audrius Aleknavicius ansluter till ÖVK:s elitlag inför den kommande säsongen. Han är 25 år gammal, 195 centimeter lång och kommer från Litauen.

Han spelar i första hand center men kan spela även på andra positioner.

Det är jättekul att Audrius har valt att fortsätta sin volleyboll karriär hos oss i ÖVK. Han kommer tillföra kompetens och flexibilitet i vår trupp. Detta är ytterligare en viktig pusselbit i vårt lagbygge inför säsongen, säger Robin Andersson, elitsektionens ordförande i ett pressutskick.

Audrius Aleknavicius spelade förra säsongen för Siaulių Egla i den Baltiska ligan och det Litauiska mästerskapet. Laget slutade utanför slutspelsplatserna i Baltiska ligan och man blev fyra i det Litauiska mästerskapet. Han har även meriter och erfarenhet från flera år i det Litauiska landslaget-

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close