skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLandskrona BoISNyheter

Agim Sopi inför Skånederbyt

Det stundar derby i Superettan mellan Landskrona BoIS och Helsingborgs IF. De respektive lagens ingångsvärden skiljer sig åt, men BoIS tränare, Agim Sopi, ser positivt på den annalkande uppgiften. 

– Det är klart att vi sr fram emot matchen, men inte mer än till någon annan match. Vi är i behov av poäng. Vi åker dit för att försöka göra det bästa möjliga och försöka vinna matchen, säger Agim Sopi till Landskrona BoIS hemsida.

Sedan vårens derbymöte har det skett en hel del hos BoIS kommande motståndare, Helsingborgs IF. Förutom att de rödblåa leder Superettantabellen, har man stått för ett uppseendeväckande övergångsfönster med ett flertal starka värvningar.

– Ja… Ja, men de har ett bra lag såklart. Men vi vet att vi har ett bra gäng också. Vi ska dit för att plocka tre poäng, sen får vi se hur långt det räcker.

Efter att ha dragits med en del skador och avstängningar börjar nu läget se ljusare ut när det gäller tillgängligheten av spelare i BoIS trupp.

– Jag tycker det ser ganska bra ut. Såklart har vi Dennis(Olofsson) och Granit(Stagova) borta, men annars ser det bra ut, tycker jag.

BoIS återfinns på en 13:e-plats i tabellen och har inför mötet med HIF en bister resultatrad i ryggen.

– Varje match har sitt eget liv. Det blir en helt annan match nu. Visst, de har haft marginalerna med sig och tagit de poäng de behöver. Många gånger har de haft stolpe in istället för stolpe ut, så som vi har haft. det är små marginaler. Man måste ha lite tur också.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close