HandbollLUGINyheter

Alice Jacobsen återvänder till LUGI dam

När LUGI:s damlag 2012 spelade SM-final var det med Dragan Brljevic och Alice Jacobsen som tränare. Nu återförenas de när Jacobsen efter att ha haft andra uppgifter i föreningen på nytt blir assisterande tränare i LUGI dam.

– Jag känner mig hedrad över att bli tillfrågad om uppdraget som assisterande och vem vill inte vara tränare i LUGI? Det är klubben som ligger mig varmast om hjärtat. Det skall bli roligt och jag ser fram emot att kunna bidra med erfarenhet och stötta Dragan i coachningen som är det jag känner mig mest trygg i. Jag är bra på att se detaljer och är en bra lyssnare, säger Alice Jacobsen i ett pressutskick.

Det är en rutinerad profil som gör comeback i SHE. I 13 säsonger var hon assisterade tränare i LUGI herr och efter det assisterade hon Dragan Brljevic i två år i LUGI dam. Dessutom har hon själv spelat på elitnivå.

– Det känns väldigt positivt att kunna knyta till oss Alice som inte bara har hög kompetens och är en kulturbärare för LUGI och vårt varumärke. Hon blir också en viktig tillgång för laget och Dragan för att fortsatt kunna fokusera på utveckling och nå nya framgångar, säger LUGI:s Klubbchef Patrik Bengtsson.

Det skall bli kul att jobba med Dragan igen, som jag tycker är en oerhört kompetent tränare som gjort ett bra arbete med att utveckla laget och alla talanger i klubben. Vi känner varandra sedan tidigare och vi vet att vi jobbar bra ihop, säger Alice Jacobsen.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close