HandbollHK Malmö

Arjo AB ny huvudsponsor till HK Malmö

Arjo AB, som är ett globalt företag inom medicinteknik och med huvudkontor i Malmö, går in som ytterligare en huvudsponsor till HK Malmö.

I ett pressmeddelande skriver klubben och företaget:
“Under förra årets handbollssäsong visade HK Malmö att man tillhör eliten i Sverige när man gick till finalspel. Arjo, vill tillsammans med övriga sponsorer och klubbens ledning, bygga vidare på denna framgång och samtidigt arbeta för att gemensamt skapa ett intressant, attraktivt och spännande Malmö.
Arjo, som är en betydande arbetsgivare i Malmö, vill genom samarbetet med HK Malmö driva
intresset för handboll i staden och positionera Arjo på kartan i såväl regionen som hela Sverige.”

– Vi har under en tid haft en diskussioner med HK Malmö om hur vi kan hitta samarbete mellan idrotten och näringslivet i Malmö stad. Vi ser goda möjligheter med samarbetet, särskilt med tanke på föreningens framgångar och det fina samhällsansvar som HK Malmö tar. Vi delar samma värdegrund och jag ser fram emot att tillsammans göra skillnad i Malmö framöver, i både stort och smått, säger Joacim Lindoff, VD och koncernchef på Arjo.

Satsningen på HK Malmö sker i nära samarbete med övriga sponsorer till föreningen och med avsikten om ett långsiktigt engagemang.
– Vi är stolta och glada över att ett stort börsföretag som Arjo vill engagera sig i och bidra till HK Malmös fortsatta utveckling och satsning både inom nationell och europeisk handboll. Under våra samtal med Arjo har det tydligt framkommit att vi delar samma värdegrunder. Jag ser med tillförsikt fram emot ett fruktbart samarbete säger Jörgen Rasmusson, ordförande i klubben
sedan 2008.

HK Malmö bildades 2007 och herrlaget tillhör toppen i Handbollsligan och det finns också en uttalad målsättning att damlaget över tid också skall spela i högsta ligan, SHE. Klubben har också en stor och växande barn- och ungdomsverksamhet och föreningen jobbar efter
en tydlig värdegrund och tar ett stort samhällsansvar.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close