skanesport_desktop-panorama-1

InnebandyMalmö FBCNyheter

Norrländsk arbetsmyra klar för Malmö FBC

Sanna Holmström från Skellefteå IBK är klar för Malmö FBC. Därmed blir hon det femte nyförvärvet inför årets innebandysäsong.

Ska villigt erkänna att Sanna inte var välscoutad innan. Men goda referenser gjorde att vi ville ge det en chans. Det tog en träning så gjorde jag klart för Sanna att vi ville ha henne i A-laget på direkten och fick väl typ ett ja lika snabbt! säger Malmö FBC:s klubbchef Mikael Jeppsson i ett pressutskick.

Sanna Holmström har med sin snabbhet och höga arbetskapacitet redan satt avtryck på såväl försvars- som anfallsspelet på ett sätt som tidigare har saknats lite. Men att hon skulle ansluta till klubben var mer en tillfällighet då det inte var innebandyn som förde henne den nätta sträckan från norr till Malmö.

Sannas speed ger oss fler möjligheter att kliva högre för att stressa våra motståndare och med boll är det en avig spelare som såväl kan gå på eget avslut som att spela fram. Sanna har kommit otroligt snabbt in i gruppen och det är väl egentligen bara skånskan hon ligger lite efter i, kommenterar huvudtränaren Niklas Lauritsen 

Tröja nummer 23 är reserverad för Sanna Holmström.

Foto: P-H Rasmussen

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close